Select Page

DESPRE MINE

Fotografia, pasul meu catre imortalitate.

“To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It’s a way of life.” – Henri Cartier-Bresson

Aurelian Galice auto-portret

Ma bucur ca ai accesat pagina mea si iti multumesc pentru dorinta ta de a afla mai multe despre mine.

Nu am sa incep sa enumar ce diplome am, sa imi laud vasta experienta in domeniu, sau cat de super este aparatul pe care il detin.

O simpla vizionare a fotografiilor mele iti vor spune toate acestea.

Eu si fotografia ne-am intersectat intr-un mod mai straniu. S-a intamplat sa fiu omul potrivit la locul potrivit, in momentul potrivit, dar.. cu un aparat de fotografiat nepotrivit. Dezamagirea acelui moment pe care nu am putut sa il imortalizez m-a ambitionat sa ma perfectionez in acest domeniu intrucat expresia “o fotografie face cat o mie de cuvinte” este cat se poate de adevarata. Nu am sa povestesc ce anume am pierdut in acea zi, dar atunci am inteles ce inseamna cu adevarat fotografia.

Pe parcurs am descoperit ca fotografia este mult mai complexa decat mi-am imaginat si fiind un foarte dur autocritic, in fiecare zi descoper ceva nou, ceva inedit.
Daca simti ca suntem pe aceeasi unda, daca ai impresia ca ai descoperit exact fotograful pe care il cautai, scrie-mi si discutam. Totul este posibil!

Recomandari

Gabriela si Gabriel

In entuziasmul pregatirii unei nunti, cauti ca totul sa fie perfect. Si te gandesti ca fotografiile nu sunt numai un memento al acelei zile ci si al starii voastre de spirit. Aurelian a captat perfect sufletul nostru, nu a pierdut niciun moment, nu a uitat pe nimeni. Nu a facut fotografii clasice pentru ca nu ne-am dorit asta. Am comunicat in permanenta, am avut cateva intalniri in care ne-am acomodat, in care am devenit prieteni. Iar fotografiile unui prieten profesionist sunt nepretuite. Iti multumim.

Andrei si Laura

Nunta oricui trebuie sa fie o zi magica, a carei amintire sa o tina in suflet ani si ani, iar fotograful ales este un punct extrem de important care contribuie la magia acestei zile.
Aurelian ne-a fost alaturi in fiecare moment, suprinzand cele mai frumoase si sincere momente ale inceputului casatoriei noastre. Cu sugestiile sale de foarte mult bun gust ne-a ajutat sa avem parte de cele mai reusite imortalizari ale acestui eveniment.
Noi doi speram ca veti face aceeasi alegere inspirata pe care am facut-o si noi de a va alege un fotograf nu numai pentru inregistrarea infaptuirii nuntii voastre, ci si pentru a conferi un pic de magie amintirilor prinse pe film.
Va putem garanta ca acest fotograf este Aurelian Galice.

Andrei si Anamaria

In primul rand, vreau sa-i multumesc pentru faptul ca a fost extrem de intelegator si rabdator cu noi. A fost alaturi de noi pe durata intregului eveniment si ne-a dat multe ponturi utile care ne-au ajutat sa fim cat mai naturali si dezinvolti. Este un fotograf atent la detalii care este mereu pe faza. Datorita lui, ne bucuram de un set foto foarte reusit si profesional, de care suntem foarte multumiti. A reusit sa capteze aceasta zi speciala exact asa cum a fost si, datorita lui, intotdeauna ne vom aminti cu placere de acest moment unic din viata noastra.