Select Page

De azi am o categorie noua: Fotografii de nunta!

Consider ca in cei sase ani de cand tratez acest subiect am invatat sa imbin cu succes stilul fotojurnalistic cu cel clasic, adaugand si o nota personala cu influente occidentale.

Fiecare nunta este unica si tocmai de aceea am misiunea de a imortaliza cele mai inedite, frumoase si vibrante fotografii de la acel eveniment.

Stilul meu este unul discret, fara prea multa regie, incercand sa captez acele sentimente unice, momente cheie din cea mai importanta zi a mirilor.

Fotografii de nunta - Oana si Andrei


Nu este o meserie usoara, si nici ieftina, dar satisfactiile sunt maxime atunci cand stiu ca tot restul vietii lor, mirii se vor bucura de fiecare data cand vor revedea fotografiile realizate de mine.

Este un sentiment placut de implinire, pe care foarte putini oameni il dobandesc, referindu-ma la cei care practica fotografia din placere si nu din goana dupa bani.

Fara sa ma intind si mai mult cu palavrageala, voi incepe seria de Fotografii de nunta cu unii dintre cei mai veseli miri pe care i-am cunoscut si anume Oana si Andrei.

 

Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei Fotografii de nunta - Oana si Andrei

Daca ti-au placut fotografiile, trimite mai departe.