Select Page

Gradina Botanica Bucuresti arata anul trecut intr-o stare deplorabila. A fost surprinzator sa vad ca se lucreaza de zor si urmeaza sa fie deschise noile sere (pe care abia astept sa le pozez), mai ales cele cu cactusi. O alta uimire am avut cand am intalnit un grup de voluntari, tineri, care gradinareau de zor, intr-o zona mai neingrijita a gradinii botanice.  Desi spatiul inca il consider mic si in gradina botanica predomina grupurile de mirese care vor sa pozeze langa flori, exista totusi o mica speranta ca evoluam.

Aveti mai jos o galerie foto cu cateva din florile si plantele pe care le gasiti prin botanica (imi cer scuze dar cunostintele mele sunt limitate cand vine vorba sa identific toate vietatile pe care le pozez asa ca nu o sa gasiti definitiile in latina, alea le cititi la fata locului) :

Brad frumos cu mot in frunte :) 1,2,3 la perete stai! Cel mai viu.. gard Blondule, vezi ca chelesti! Inca putin si luau foc! La la la la lea Ai fost vreodata sus in turn? Floare de cires Blossom Up, up and... Magnolia Look up Bald.. Early christmas ? Cercel bio Calugarita sau .. ? funky earrings Wich way did he go, Bob?

Daca ti-au placut fotografiile, trimite mai departe.