Select Page

Una din putinele zone montane necocalarizate in care am ajuns si ma bucur ca nu este accesata de bucuresteni. Sunt fericit ca nu stiti de existenta acestei zone si sunt fericit ca va ingramaditi ca furnicile la Balea Lac sa mancati kurtos kalacs, sa va cumparati masti cu Dracula si sa faceti poza cu maimuta.

Zona Bradetu este o zona salbatica, lasata asa cum a gandit-o Ceausescu, cu drumuri forestiere, poienite curate, ape curgatoare, rauri subterane, baraje ascunse.  Desi fac o mare greseala ca dau in vileag o rezervatie naturala atat de frumoasa, sper sa nu o umpleti cu gunoaie si manele cum ati facut cu majoritatea zonelor din tara asta.

Cal pascand pe pajiste

Fac acest lucru pentru ca acele drumuri se modernizeaza si in curand se va afla ca este o alternativa a drumului catre Barajul Vidraru, dinspre Curtea de Arges.

Multumim guvernului actual, deoarece firma care se ocupa de modernizare este S.C. Euro Construct Trading’98 SRL si stim noi a cui este.

Ciuperca in padure Baraj Poienile Valsanului Rau subteran cu debit mare Poze cu cai pe pajiste Poienile Valsanului Un copac in poienita Peisaj montan la baza unui baraj Copacei in poienita Baraj Poienile Valsanului Parau sub un podulet Parau de munte Parau de munte cu expunere lunga O vaca rumegand Muschi de padure Macara Baraj Lac montan Poienile Valsanului Ecluza rau subteran Ciupercute printre frunze Ciupercute pe scoarta de copac Cal pascand pe pajiste

Daca ti-au placut fotografiile, trimite mai departe.