Select Page

Cu ocazia rusaliilor am dat o fuga pe la vecinii nostri bulgari, intr-o zona foarte linistita, cunoscuta numai de ei: Pchelina.

La 7 km sud de Razgrad se intinde o padure superba in care gasesti cateva hoteluri frumoase in care sa te cazezi si sa iti incarci bateriile cu ozon, liniste, natura.

Cu riscul de a transforma acea zona intr-o Poiana Tapului plina de cocalari cu manelele date la maxim la masina, va voi prezenta cateva post-uri cu imagini de acolo.

Daca intentionati sa va duceti acolo va pot recomanda 2 hoteluri: Hotel Complex Tifani si Hotel Kovanlika.

Primul va pune la dispozitie camere superbe, curate, dotate cu tot ceea ce ai nevoie dar cu un minus la capitolul servicii (niciun angajat nu stie alta limba decat cea bulgara).

Cel de-al doilea, la 10 minute de mers, va ofera mancare mult mai buna, putin mai ieftina (oricum ambele au preturi mult sub cele din Romania), piscina exterioara si o pasune tocmai buna pentru un gratar sau un somn in aer liber.

Toata zona intre Razgrad si Pchelina merita vizitata intrucat gasiti pe traseu zone imense dedicate unui picnic cu prietenii, sau in familie, lacuri pentru pescuit, trasee pentru biciclete, trasee prin paduri si multe altele.

Atentie! Curba Periculoasa Wich way did he go ?

Daca ti-au placut fotografiile, trimite mai departe.