Select Page

Caldura mare mon cher! Simteam cum ma topesc ca o inghetata pe bat insa a meritat fiecare strop de transpiratie.

Nu am mai fost demult la un miting aviatic si chiar ma bucur ca am fost la Otopeni Air Show.

Organizarea a fost mai mult decat ok, intrare gratuita, apa gratuita pentru cei insetati, stand-urile cu mici si bere puse intr-o parte ca sa nu deranjeze pe toata lumea cu fumul.
Hawks of Romania

Printre participanti mi-am amintit si eu de Iacarii Acrobati si Hawks of Romania pe care i-am mai pozat cu doi ani in urma.

O lista cu pilotii care au luptat cu temperaturile ridicate si au efectuat zboruri foarte grele deasupra zecilor de mii de ochi atintiti asupra lor o puteti gasi pe pagina oficiala a show-ului.

Ce mi s-a parut putin nepotrivit la acest eveniment a fost prezenta bebelusei Oana care nu a avut tangenta cu show-ul, chiar daca a incercat (noroc cu balerinele ei ca au compensat prin micile coregrafii efectuate pe scena).

Ca sa nu o mai lungesc, iata o parte din fotografiile “cat de cat” reusite, pe care le-am facut acolo:

Iacarii Acrobati Iacarii Acrobati Iacarii Acrobati Iacarii Acrobati Iacarii Acrobati Iacarii Acrobati Planoare in duet Parasutist cu drapelul Romaniei Trupele de interventie SRI MIG 21 Lancer Iacarii Acrobati deasupra publicului Iacarii Acrobati Iacarii Acrobati Boeing 737 Tarom SVETLANA KAPANINA Hawks of Romania Hawks of Romania Parasutisti in formatie Vought F4U-4 Corsair OE-EAS AN-26 zburand cu trapa deschisa Fortele Aeriene Romane Mig 21 lansand flare-uri Bebelusele bebelusei Oana Avionul lui Aurel Vlaicu Avionul lui Aurel Vlaicu Elicopter SRI

Daca ti-au placut fotografiile, trimite mai departe.