Select Page

SERVICII

Fotografii evenimente

Servicii profesionale pentru fotografia de eveniment cum ar fi: targuri si expozitii, concerte stau spectacole, nunti sau botezuri, conferinte de presa, lansari de produse sau petreceri private.
Sustin fotografiile cu o editare avansata a imaginilor prin imbunatatirea culorilor, corectarea aberatiilor cromatice, retusari la nivel de milimetru, toate pentru a evidentia elementul cheie al fiecarei fotografii.

Fotografii Studio

Fotografie studio portret glamour

Fotografia de produs este necesara atunci cand doriti sa oferiti imagini de calitate a produselor dumneavoastra.
Pentru fotografia comerciala sunt necesare conditii ideale de lumina, de preferat controlabile.
Pot realiza fotografii in studioul propriu, dotat cu echipament profesional dedicat, sau in locatia aleasa de client.
Pentru alte proiecte precum cataloage, pliante, bannere sau brosuri, detin cunostinte avansate de editare a imaginilor si vi le pot inmana intr-un timp foarte scurt pentru a a fi trimise spre tiparire.
De asemenea daca se doreste un book profesional sau o sedinta foto glamour, acestea vor fi realizate in incinta studioului foto sau la locatia dorita.

Fotografii Peisaje

Peisaj Montan

Nu exista un cadou mai frumos decat un tablou cu un peisaj superb. Alegeti peisajul care vi se potriveste, din galeriile personale si vi-l pot oferi la orice rezolutie necesara tiparirii.
Datorita cunostintelor profesionale de editare, va pot crea imagini mozaic, compuse din mii de alte fotografii.

Fotojurnalism

Bataie cu perne

“O fotografie face cat o mie de cuvinte” este cea mai simpla definitie a fotojurnalismului. A putea relata o intreaga poveste printr-o singura fotografie implica urmatorul aspect: sa fii la locul potrivit, in momentul potrivit. Multi fotografi profesionisti asteapta ani de zile pentru a prinde acel cadru perfect si un simplu turist il poate captura din intamplare.
Fotojurnalismul se realizeaza numai prin implicarea “trup si suflet” a fotografului astfel ca fotografiile sa nu para superficiale.
Anii de experienta, cumulati ca fotojurnalist, m-au invatat cum sa analizez un cadru si sa anticipez ceea ce va urma pentru a declansa la momentul oportun.

Food Art

cartofi taranesti
Odata cu cresterea atentiei oferite asupra mancarurilor, clientii devin din ce in ce mai reticenti cand vine vorba de aspectul produselor din farfurie.
Fotografiile de tip “Food Art” aduc un plus acelor produse atat de delicat create. O fotografie realizata corect va declansa o explozie a papilelor gustative si mai ales va¬† aduce doua noi dimensiuni: forma si miros!

Fotografii Arhitecturale

Scari catre rai
Pot realiza fotografii profesionale ilustrand sedii de firma, detalii arhitecturale de exterior si interior, elemente decorative sau fotografie de amplasament.
Se poate folosi echipamentul de studio daca se doreste o ambianta controlata si de asemenea se pot elimina detalii negative care ar putea scadea valoarea reala a locatiei.